DOUGANS INTERNATIONAL MAGNETIC HEALING

Omfattende videnskabelige undersøgelser har allerede bekræftet den medicinske virkning af pulserende elektromagnetiske felter

magnetic.png

Dougans International Magnetic Healing er et vigtigt komplementært apparat, der hjælper med at genoprette manglende magnetiske energiniveauer i kroppen og at opretholde et godt helbred ved at stimulere kroppens biokemi.

Den magnetiske energi absorberes i blodet på grund af hæmoglobinets jernindhold. Dette får blodkarrene til at udvide sig og derved forbedre blodcirkulationen og kroppens optagelse af ernæring (mad & ilt) i cellerne.

Elimineringen af giftstoffer bliver forbedret, og pH-niveauerne i blod, celler, væv og dermed kroppens organer genoprettes. Dette balancerede miljø optimerer alle kroppens funktioner, og lader kroppen hele sig selv.

Magnetic Healing giver forbløffende resultater og kan bruges som en selvstændig behandingsform eller som støtte til zoneterapi, akupunktur og/eller andre komplementære behandlingsformer. Fysioterapeuter har også oplevet positive og hurtige resultater ved hjælp af Magnetic Healing ved smertebehandlinger og knogleskørhed.

Klik her for mere information om Dougans International Magnetic Healing