Posted on 2. oktober, 2014

SKALDETHED, FORSTØRRET PROSTATA ELLER PROSTATAKRÆFT OG DIT HJERTE

balding.jpgHvorfor er disse tilstande knyttet til hinanden?

Mange nyhedsartikler har for nyligt diskuteret den kendsgerning, at skaldethed, som opstår hos omkring halvdelen af alle mænd, før de når en alder af 50 år, er knyttet til en aggressiv form for prostatakræft.

Forskning forbinder nu skaldethed til personers sundhed, med hårtab som det første tegn på, at noget er galt.

Desuden siges det, at skaldede mænd også har en større risiko for at pådrage sig hjertesygdomme. En undersøgelse viste, at mænd, der havde mistet det meste af deres hår, havde en 32% højere risiko for at udvikle hjertesygdomme end mænd med intet hårtab.

Ved at studere de kinesiske meridianer lidt nærmere, finder vi, at blære- og nyremeridianerne er involveret i de overstående problemer.

Blæremeridianerne starter øverst i hjørnet af øjet, løber sagittalt (på langs) over issen, ned langs nakken og ryggen, gennem nyrerne og binyrerne, for derefter at følge et spejlbillede af iskiasnerven ned gennem benet og slutter i 5. tå bilat.

Nyremeridianerne starter, hvor blæremeridianerne stoppede, nemlig i tå nr. 5, løber op gennem de mediale aspekter af benene, gennem lysken, livmoderen (kvinder) og prostata (mænd), op gennem tyndtarmen, solar plexus og lungerne. Denne meridian har en lille indre sektion, der går til hjertet og en anden der går gennem parathyroidea (biskjoldbruskkirtlerne).

I læren om zoneterapi, er zonerne for livmoderen/prostata placeret på de mediale aspekter af anklerne, midtvejs på en diagonallinje mellem ankelknoglen (malleus medialis) og bagsiden af ​​hælen. Nyremeridianerne gennemtrænger de samme områder med fire akupunkturpunkter. Dette bevirker, at når man stimulerer zonerne, stimulerer behandleren også nyremeridianerne, som er direkte knyttet til livmoderen/prostata.

Nogle behandlere forbinder moderne stress, som producerer store mængder af "kæmp-eller-flygt" hormonerne; adrenalin, cortisol og testosteron, til hårtab og tyndere hår, og mener, at stress-relaterede hårtab er stigende.

Som nævnt gennemtrænger blæremeridianerne issen, såvel som nyrerne og binyrerne (hvor de omtalte hormoner generelt bliver produceret). En svækkelse, eller mangel på blære- og nyreenergi, kan skabe sundhedsmæssige blokeringer langs deres tilknyttede meridianer. Dette bør ses som "advarsler" til at ændre vaner i ens livsstil.

Mange af nyhedsartiklerne og forskning bekræfter, at testosteronniveauet påvirker skaldethed, men ikke libidoproblemer eller erektil funktioner, og dette er trods alt en god nyhed. Når man gennemgår meridianerne, vil det blive bekræftet, at blære- og nyremeridianerne ikke gennemtrænger kønsorganerne, derimod er de testosteronniveauer, der påvirker libidoproblemer og erektil funktioner forbundet med levermeridianerne.

Når man tænker på livsstilsændringer, der bekæmper skaldethed, forstørret prostata eller prostatakræft og hjerteproblemer, er det samtidigt vigtigt at se på energien til vores blære og nyrer. Disse organer, hjælper med at rense vores blod for urenheder, og hjælper med at opretholde en balance mellem kalium og natrium i vores vævsvæsker, hvilket igen regulerer vore elektrolytter.

Yderligere visuelle vurderinger eller advarsler om, hvorvidt der er svækkelser i blære- og nyremeridianerne, omfatter problemer med tå nr. 5, fx små tånegle, små tæer og ligtorne.

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)


Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.