Posted on 7. oktober, 2014

OPLYSNING OM BRYSTKRÆFT

Menstruationssmerter, problemer med storetåen, akne og blodsukker-ubalancer!

Hvorledes er disse symptomer forbundet med hinanden og mulig brystkræft?

pinkribbon.pngBrystkræft, samt livmoder, ovarie- og andre kræftformer, kan i vid udstrækning undgås ved at lære at genkende forskellige tilsyneladende ubetydelige tilstande eller smerter langs meridianerne. Disse tilstande og smerter burde betragtes som en tidlig advarsel om en ubalance, der skal tages alvorligt og  reagere med livsstilsændringer, som forebyggelse mod yderligere udvikling.

Læs mere om de gamle kinesiske meridian-teorier og -principper

Forekomsten af ​​brystkræft er stigende og statistiske data fastholder, at én ud af otte kvinder vil udvikle brystkræft i deres levetid.

Fra en vestlig synsvinkel er der ingen kendte definitive årsager, men sandsynlige risikofaktorer fra nye forskning, herunder tilsætningsstoffer og stimulanser i vores fødevarer, animalsk fedt, cigaretter og højt forbrug af alkohol, bliver ofte debatteret.

Pesticider, der anvendes i produktionen af ​​grøntsager, frugt og dyrefoder bliver også udforsket. Disse efterligner kroppens østrogen og forårsager mange symptomer i henhold til hormonelle ubalancer.

Ud af de tolv (12) meridianer der gennemtrænger kroppen, gennemtrænger fire (4) meridianer brysterne. Af disse fire vil mave- og pancreasmeridianerne blive diskuteret mere detaljeret.

Den vigtigste funktion for maven er at nedbryde og fordøje maden ved hjælp af en blanding af syre, slim og fordøjelsesenzymer. Pancreas indeholder enzym-producerende celler, der udskiller insulin og glukagon, som regulerer niveauet af glukose i blodet.

Ved observationer af sygehistorier, kan personer med syre/base ubalance (mave), og/eller ubalance i blodsukkeret (pancreas), manifestere et vilkårligt antal sygdomssymptomer (advarselssignaler), henholdsvis langs mave- og pancreasmeridianerne. Hvis ikke disse sygdomssymptomer kontrolleres, kan kræft udvikle sig i bl.a. brysterne.

stomachmeridian.pngSygdomssymptomer langs mavemeridianen kan omfatte akne langs kæbelinjen, som af lægerne betragtes som en hormonel ubalance. Mavemeridianen passerer også gennem æggestokkerne, og nogle kvinder, der lider af akne, vil ofte udvikle PCO (polycystiske ovarier).

I brystet gennemtrænger mavemeridianerne brystvorterne. Andre advarsler om ubalance med mavemeridianen kan omfatte bihule- og halsbetændelser, lungesygdomme, problemer i lysken, knæsmerter og problemer med 2. og 3. tå, som for eksampel unormalt lange 2. tæer, eller forhold såsom ligtorne eller negleproblemer. Alle disse sygdomme og lidelser, herunder PCO og brystkræft, kan være forbundet til et højt syreniveau i vævene, og dette skal forandres med livsstilsændringer. Zoneterapibehandlinger hjælper kroppen med at udskille affaldsstofferne og dermed nedbryder smerter og lidelser (blokeringerne) langs meridianerne.

Pancreasmeridianerne gennemtrænger brysterne på den laterale side af brystvorterne, som ofte er det område, hvor kvinder under deres menstruationscyklus, bliver følsomme og hævede. Under de fleste menstruationscykler, mister kvinderne kontrol over deres sukkerforbrug og trangen til chokolade og kulhydrater stiger. Meridianerne passerer gennem livmoderen, og tilhørende lidelser kan omfatte fibromer, endometriose og/eller smertefulde og kraftige blødninger.

På storetåens mediale side, kan svagheder langs meridianen resultere i knyster, bøjede tæer eller problemer med neglene. Disse tilstande indikerer, at personen har problemer med sit blodsukker, og hvis det ikke korrigeres, kan det føre til diabetes eller kræft, eller begge dele.

Meridianerne er et fantastisk evalueringsredskab, og når det er fuldt ud forstået, kan det hjælpe med til at forhindre mange alvorlige sundhedsmæssige problemer og kan bruges som et en forebyggende behandlingsstrategi.

Internettet har rigeligt med informationer omkring forskningen af kræft, herunder brystkræft. Den generelle tendens, som man er enig i, er, at mange af kræftformerne kan forebygges, hvis man vælger et sundere livsstil.

I året 2014 er filmstjerne Angelina Jolie blevet omtalt i medierne pga. sit valg af fjernelse af begge bryster som værende forebyggende for cancer. Derfor er der sket en voldsom stigning i antallet af kvinder, der ønsker at blive genetisk undersøgt for brystkræft. Ud over hendes skuespillerfærdigheder og gode udseende, har Angelina Jolie arvet den genetiske disposition til æggestokke- og brystkræft fra sin mor.

Efter at hendes læge fortalte hende, at hun har en 87% chance for at udvikle brystkræft på grund af en genmutationstest, gennemgik hun en forebyggende dobbelt-sidig mastektomi.

I en alder af 56 år, og efter en lang kamp mod kræft i æggestokkene, døde hendes mor i 2007. Angeline Jolie planlægger eventuelt at få yderligere kirurgi på grund af en forhøjet risiko for samme kræft.

Det er vigtigt at huske, at kun 5-10% af alle kræfttilfælde tilskrives fra medicinsk side en abnormitet nedarvet fra forældrene. De øvrige 85-90% af alle kræfttilfælde er et direkte resultat af aldringsprocessen i cellerne på grund af dårlig ernæring, og "slitage" af livet i almindelighed. Fordi ens slægtning har brystkræft, betyder det ikke automatisk, at man selv får kræftsygdommen.

I betragtning af, at så mange forskningsresultater taler om livsstil og risikofaktorer, et det måske på tide at bruge de kinesiske meridianteorier som en tidlig advarselsvurdering, der forbinder en ubalanceret livsstil med problemer i brysterne, livmoder og ovarier.

Mennesker, der har problemer med for meget vægtforøgelse eller er for tynde, er også interessante som patienter, idet de fedtholdige bindevæv er forbundet til jordelementet og dens meridianer, nemlig mave- og pancreasmeridianerne.

Læberne er også forbundet til jordelementet og dens meridianer, og advarselstegn som tørre eller meget sprukne læber, samt sår, indikerer, at der er problemer med blodsukkeret (Angelina Jolie har ofte en revne i sin underlæbe, og er tit beskyldt for at være meget tynd).

Man skal ikke undervurdere kroppens evner til at advare os om ubalancer - selv den mindste lille forandring af læber eller tæerne, er vigtige advarsler om mulige større problemer, der allerede er igangsat i kroppen! 

Pas på dit helbred!

Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)


Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.